Spam Poison
Community

20 Years

Feeding spammers
since 2003

Finnish

 

Taistele Spammaajia Vastaan

Taistele Spammaajia Vastaan

World Wide Webissä liikkuvat robotit (keräimet ja spiderit) ovat ohjelmia, jotka matkustavat sivulta sivulle, seuraten linkkejä toisille sivuille ja keräten sähköpostiosoitteita noilta sivuilta, olivatpa ne sitten omat kotisivusi, blogisi tai keskustelufoorumit.

Nyt sinulla on mahdollisuus taistella spammaajien robotteja vastaan!

Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin lisätä tämä sivullesi, ja kun spammerin robotti skannaa sivusi, joutuu robotti imaistuksi tälle sivulle. Linkittääksesi tälle sivulle, lisää seuraava koodi sivullesi:

 
Teksti : Taistele Spammia Vastaan! Klikkaa tätä!

<a href="http://finnish-1669960275.spampoison.com">Taistele Spammia Vastaan! Klikkaa tätä!</a>

 
Tarra Blogiin :

<a href="http://finnish-1669960275.spampoison.com"><img src= "http://pics8.inxhost.com/images/sticker.gif" border="0" width="80" height="15"/></a>

 

Sähköpostiosoitteita keräävät robotit joutuvat ikuiseen ketjuun pyörimään ympyrää, ja ne saavat dynaamisesti luotuja valeosoitteita,lisäten spammerin tietokannat tuhannen täyteen toimimattomia osoitteita,siten tehden noista tietokannoista niin pahasti saastuneita, että niiden käyttäminen tulee mahdottomaksi. Spammerilla on kova työ puhdistaa heidän tietokantansa, elleivät he halua paljon paluupostia :-)


Our Special Thanks to Raine Laurila who helped us to create this web page in Finnish. Visit his website at www.catarrhalis.net/otacon/blogi

 

 

 
Monitoring by
PRTG Network Monitor